Fitness

Voor thuis fitness is de hometrainer een ideaal fitnessapparaat. Op een hometrainer fietsen is een eenvoudige en veilige cardio oefening om in conditie te blijven of af te vallen. De gewrichten worden minimaal belast en het gehele lichaam wordt tijdens de fitness oefening ondersteund waardoor de kans op blessure minimaal is. Een hometrainer is vrij licht en zeer goed te verplaatsen.

De voordelen van het trainen met een hometrainer op een rijtje:

- Eenvoudig thuis trainen
- Goede warming-up voor verdere training
- Kleine kans op blessure
- Zeer geschikt voor revalidatie van knie- of gewrichtsblessures
- Makkelijk te verplaatsen
- Weinig belasting op bovenlichaam, met name de rug 

Tunturi GO Cross F 30:
Klaar voor de start... Deze no nonsense Tunturi Crosstrainer Front GO 30 met PMS remsysteem (handmatig instelbaar) heeft geen uitleg nodig en is geschikt voor iedereen die het plezier van fitness wil ontdekken. De Front driven crosstrainer is goed voor alle spiergroepen in het lichaam en is ook verkrijgbaar in een voorwielaangedreven versie.

F 30 € 799.00
 

Tunturi GO Bike 30:
Deze zeer eenvoudig te bedienen Tunturi Hometrainer GO 30 vormt een echte doorbraak in ergonomie. Met het multigrip stuur en de zeer ruime lage instap is deze Tunturi voor jong en oud. De Go 30 maakt gebruik van een PMS magneet systeem welke handmatig is in te stellen. Kortom de ideale trainingspartner voor iedereen!

GO Bike 30 € 399.00

Tunturi Pure Row 8.1:
De Tunturi Pure Row 8.1 roeitrainer combineert vele bewegingen in een zeer effectieve trainingsvorm en is ideaal voor thuisgebruik en licht commercieel gebruik. Het model is zeer stabiel door de dubbele rails en erg stil bij gebruik. Daarnaast beschikt het over een uitstekende ergonomie voor de ultiem comfortabele training.

Pure Row 8.1 € 1399.00


Voor een volledige aanbod kunt u terecht op onze webshop.