Werkplaats

let op : van 30 april tot en met 31 mei hebben we in onze werkplaats een minimale bezetting! Hierdoor kunnen de wachttijden langer zijn dan je van ons bent gewend. We doen ons uiterste best om urgente gevallen snel te behandelen, maar normaal onderhoud kan even duren voor we dit kunnen inplannen. Bel met de werkplaats om een afspraak te maken : 0181 41 33 51    Excuses voor het eventuele ongemak!


In onze werkplaats kun je terecht voor alle reparaties aan fietsen die binnen ons merkenprogramma passen. Let op : merken waar wij niet mee werken kunnen niet altijd door ons gerepareerd worden, bijvoorbeeld omdat er merk-eigen onderdelen worden gebruikt die alleen door de dealer wordt ondersteund. Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken op afspraak. De wachttijd bedraagt gemiddeld 1 week in het naseizoen en 2 weken in het hoogseizoen met piekmomenten die kunnen oplopen tot wel 3 weken. Maak op tijd een afspraak zodat je niet voor verrassingen komt! We houden natuurlijk altijd ruimte voor 'spoedgevallen', deze zijn meestal binnen 2 dagen klaar en je kan gebruik maken van vervangend vervoer.

Onze tarieven;


 

Maak nu een afspraak!

 

Bellen : (0181) 41 33 51

Mailen : werkplaats@profilevanoudenaarden.nl

of via onze online reparatieplanner;

 

(Ziet u de reparatieplanner niet? Klik dan hier!)