Ruime keuze aan E-Bike's
Uitgebreid proefrijden op diverse demo's
Gediplomeerde monteurs
De koffie staat voor u klaar
Johan Van Oudenaarden winnaar Ondernemersprijs
09-01-2020

Johan Van Oudenaarden winnaar Ondernemersprijs


Johan Van Oudenaarden winnaar Ondernemersprijs Brielle

 

Brielle - De winnaar van de Ondernemersprijs Brielle 2017 is Johan van Oudenaarden van Profile van Oudenaarden. Hij kreeg maandag 8 januari 2018 de prijs uit handen van Wethouder Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle.

Daarmee is Johan van Oudenaarden de eerste ondernemer die de prijs wint. Zowel de jury als het publiek hebben gekozen voor Fietsplus van Oudenaarden. De andere genomineerden waren Kirsten van Jole (Kaashandel 't Voorhuys) en Maarten Zoetemeijer ('t Kont van het Paard en De Vergulde Colff). Johan heeft als doel iedereen in beweging te krijgen of te houden. Dit is voor lichaam en geest heel erg belangrijk en dan is het ook nog eens een zuinig en milieuvriendelijk transportmiddel de fiets! Hij biedt een breed assortiment van tweewielers en toebehoren aan een groot verzorgingsgebied, met goede service, zelfs op locatie en speelt actief in op de continue veranderende klantwens.

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en Gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen. Dit jaar is de eerste keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie moet worden. Voor meer informatie over de prijs www.brielle.nl/ondernemersprijs