van raam - OPair rolstoelfiets
van raam - OPair rolstoelfiets

Beschrijving

De OPair is een rolstoelfiets waarmee u een rolstoelgebruiker kunt vervoeren. Aan de voorzijde van de fiets is er een geveerde rolstoel gemonteerd. De bestuurder heeft vanaf  de achterzijde een goed overzicht en toezicht op de passagier. Het voorste gedeelte is bij de deelbare variant eenvoudig los te koppelen van het fietsgedeelte zodat dit  op locatie als rolstoel gebruikt kan worden. 
De universele kuip is op vele manieren in te stellen en is optioneel aan te passen voor kinderen. Met verschillende opties kan de fiets helemaal aangepast worden. Zelfs een eigen zitschaal kan op de fiets gemonteerd worden. De opties kunt u vinden bij het tabblad opties op deze pagina

De licht schuin staande voorwielen geven de fiets extra rijcomfort en stabiliteit. De OPair wordt meestal ingezet bij het vervoer van dezelfde persoon omdat de zitting voor deze persoon is ingesteld. Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen.

Prijzen zijn excl. btw

Onder andere geschikt voor:

Samen fietsen met kinderen of volwassen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen bij wie een transfer makkelijk mogelijk is.

Kenmerken:

Lichtlopend, makkelijk deelbaar, goed contact met passagier, veilig , modern vormgegeven, veel opties en aanpassingen mogelijk.

Standaard voorzieningen:

8 versnellingen , Accu verlichting, Armsteunen, Heupgordels, Handbeschermers, Hydraulische schijfremmen voor, Milieuvriendelijke poedercoating, Onafhankelijke vering in het frame, Parkeerrem,Veiligheidsslot.

Technische specificaties

Artikelnummer 343-0000
Framehoogte 52 cm
Gewicht fiets +/- 40 kg
Max. lengte 197 cm
Max. breedte 70 cm
Wielmaat voor 24"
Wielmaat achter 20"
Remmen Hydraulische schijfremmen voor
Kleur Zilver
Prijs Vanaf, ex BTW en verzendkosten

van raam - OPair rolstoelfiets

OPair rolstoelfiets
3.645,
Gratis Proeftrit
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Benieuwd hoe deze fiets rijdt? Maak vrijblijvend een gratis proefrit! Het kan voorkomen dat deze fiets niet direct beschikbaar is, we zullen dan samen met u kijken naar een passend alternatief!

LET OP! Voor sommige E-bikes geldt dat de accu nog NIET in de prijs is inbegrepen! Dit is van toepassing op de volgende modellen:
Gazelle modellen met Panasonic motor
Gazelle modellen met Bosch motor
Gazelle modellen met Shimano motor

Voor deze fietsen kunt u kiezen uit de volgende accu's;
Accu brons 250Wh € 299,00
Accu zilver 300Wh € 399,00
Accu goud 400Wh € 549,00
Accu platina 500Wh € 749,00

LET OP! De genoemde prijs is slechts de adviesprijs! Afhankelijk van eventuele acties, servicepakket en inruil zal deze prijs nog veranderen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in de winkel!

Vraag nu VRIJBLIJVEND een GRATIS PROEFRIT aan via deze knop:

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen