Aangepaste fietsen en revalidatie

Wij werken samen met Van Raam Revalidatie voor de levering van aangepaste fietsen, driewielfietsen en rolstoelfietsen.

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen tandems, duofietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes, bakfietsframes en een speciale fietstaxi voor 8 kinderen de GoCab. 
Al bijna 100 jaar maakt Van Raam fietsen, de laatste 30 jaar vrijwel alleen nog maar aangepaste fietsen. Met meer dan 80 medewerkers maakt Van Raam in Varsseveld in de Achterhoek Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen. 

 

Gratis thuisbezorgd en service aan huis!                                                                                                                      Kijk hier voor het complete overzicht.

En ook de producten van HUKA zijn bij ons verkrijgbaar;

 

Aangepaste fietsen van Huka

Huka maakt je wereld makkelijker

Huka ontwikkelt producten die een verschil maken in de wereld van onze klanten. We bieden je een stukje mobiliteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Onze focus ligt niet op het leveren van producten voor mensen met een beperking, maar op het leveren van producten die je beperking (deels) compenseren. Ons mobiliteits- en revalidatieassortiment is hoogwaardig en functioneel, met een scherp oog voor design en trends. Daardoor slagen we erin om het leven van onze klanten elke dag opnieuw makkelijker te maken.

 

Oprecht betrokken

De producten die Huka ontwikkelt zijn nooit standaard. We kijken altijd naar de klant die er gebruik van gaat maken en creëren volgens een menselijke maat. Zo ontstaat er keer op keer een passende oplossing, die de vragen vanuit de markt beantwoordt. Onze medewerkers zijn trots op het feit dat we niet sec een product leveren, maar een waardevol verschil maken. We bieden zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Onze kracht is liefde voor het vak en oprechte betrokkenheid. Daar komen hoge kwaliteit, goede service en snelle levering uit voort.

 

Ambities

Wij vinden dat iedereen volwaardig mee moet kunnen doen in de maatschappij. Met onze producten leveren we daar een bijdrage aan. Het is elke keer mooi om te zien hoe een klant echt geholpen is met een fiets, een rolstoelscooter of douchestoel. Het is onze ambitie om een bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen. Daarom wil Huka zowel nationaal als internationaal doorgroeien en een zo breed mogelijke doelgroep bedienen. Met de ideeën, passie en betrokkenheid van onze medewerkers, verwachten we die ambitie te kunnen verwezenlijken.
 

Wij werken ook samen met Huka aangepaste fietsen.