Ruime keuze aan E-Bike's
Uitgebreid proefrijden op diverse demo's
Gediplomeerde monteurs
De koffie staat voor u klaar

Welkom in onze werkplaats

Wachttijden werkplaats:
Door aanhoudende drukte blijft onze werkplaatsplanning erg vol. De wachttijd is op dit moment 4 tot 5 weken voor regulier onderhoud, uiteraard is er altijd ruimte voor urgente gevallen.  Er zijn leenfietsen beschikbaar zodat je niet zonder fiets hoeft te zitten en je kunt gebruik maken van onze haal -en brengservice.

LET OP: De wachttijden zijn op dit moment langer dan je van ons gewend bent. Vanwege de overvolle planning in onze werkplaats kunnen we op dit moment alleen fietsen aannemen die bij ons zijn gekocht of bij Roskam Rijwielen in Oostvoorne, óf eerder in onze werkplaats zijn geweest. Excuses voor het ongemak!
​​​​​​​

In onze werkplaats kun je terecht voor reparaties aan vrijwel alle A-merk fietsen
Er staat een team van professionele monteurs klaar die zijn opgeleid om onze merken te kunnen onderhouden en repareren. We beschikken daarbij tevens over de nieuwste gereedschappen en apparatuur en investeren continue om onze dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden.
Merken waar wij niet mee werken kunnen niet door ons gerepareerd worden!
Bijvoorbeeld omdat er merk-eigen onderdelen worden gebruikt die alleen door de dealer wordt ondersteund of omdat een product niet aan onze kwaliteitseis voldoet. In dat geval kun je terecht bij de leverancier van het betreffende merk. 
Fietsmerken waar wij mee werken;

Azor
Bakfiets.nl
Batavus
Cortina
Dutch ID
Gazelle
Giant
Haibike
Huka
Klever
Lovens
Merida
Sparta
Specialized
Fietsmerken waar wij NIET mee werken;
Altec
Amslod
B TWIN
Babboe
Bimas
Brinckers
Cube
Explore
Forza
Melody
Mercury
Pegasus
Pointer
Popal
Puch
Qwic
RIH
Rockrider
Spirit
Stella
Troy
Vogue
Volare
Exclusieve RACE of ATB fietsen
Overige merken op aanvraag


Wij werken op afspraak. De wachttijd bedraagt gemiddeld 1 week in het naseizoen en 2 weken in het hoogseizoen met piekmomenten die kunnen oplopen tot wel 3 weken. Maak op tijd een afspraak zodat je niet voor verrassingen komt! We houden natuurlijk altijd ruimte voor 'spoedgevallen', deze zijn meestal binnen 2 dagen klaar en je kan gebruik maken van vervangend vervoer.

Tijdens vakantieperiodes hebben we een kleinere bezetting, hierdoor kunnen de wachttijden langer zijn dan je van ons gewend bent!

Unsplash