Ruime keuze aan E-Bike's
Uitgebreid proefrijden op diverse demo's
Gediplomeerde monteurs
De koffie staat voor u klaar

Welkom in onze werkplaats

TIJDELIJKE MAATREGEL PER 1 JANUARI 2023;
In verband met zeer grote vraag naar onze dienstverlening, mede door het wegvallen van een aantal fietsenwinkels in de regio en een sterk groeiend klantenbestand en dit in combinatie met het uitblijven van geschikte kandidaten om ons werkplaatsteam mee uit te breiden, zijn we helaas genoodzaakt GEEN REPARATIES aan te kunnen nemen van FIETSEN DIE NIET BIJ ONS ZIJN GEKOCHT* en/of  nog niet eerder bij ons in de werkplaats zijn geweest.
Wij betreuren dit te zeerste en hopen dat dit van tijdelijke aard is.

*met uitzondering van fietsen gekocht bij Roskam Rjiwielen te Oostvoorne​​​​​​Wij werken op afspraak. De wachttijd bedraagt gemiddeld 1 week in het naseizoen en 2 weken in het hoogseizoen met piekmomenten die kunnen oplopen tot wel 3 weken. Maak op tijd een afspraak zodat je niet voor verrassingen komt! We houden natuurlijk altijd ruimte voor 'spoedgevallen', deze zijn meestal binnen 2 dagen klaar en je kan gebruik maken van vervangend vervoer.

Tijdens vakantieperiodes hebben we een kleinere bezetting, hierdoor kunnen de wachttijden langer zijn dan je van ons gewend bent!

Unsplash

Maak nu een afspraak

Bellen : (0181) 41 33 51
Mailen : werkplaats@profilevanoudenaarden.nl
of via onze online reparatieplanner;
(Zie je de reparatieplanner niet? Klik dan hier!)​​​​​​​