Ruime keuze aan E-Bike's
Uitgebreid proefrijden op diverse demo's
Gediplomeerde monteurs
De koffie staat voor u klaar

Wij zijn wij?

Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u ter woord te staan. Kom langs of lees hieronder meer over ons team.

Wij zijn wij?
Unsplash

Johan van Oudenaarden

Directie

Als eigenaar van de onderneming is hij dagelijks te vinden op de verkoopvloer. Is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Unsplash

Luuk van Oudenaarden

Oud-directeur

Inmiddels gepensioneerd maar af en toe nog wel bij ons in de werkplaats te vinden. Heeft destijds in 1991 het bedrijf aan Maarland ZuidZijde overgenomen en sinds 1997 naar 't Woud aan de groei en ontwikkeling meegewerkt samen met zoon Johan.

Unsplash

Trudie Mensink

All-round medewerkster

Al meer dan 15 jaar bij ons de eindverantwoordelijke voor de interieurzorg!

Unsplash

Carla Drenth

Verkoopmedewerkster / Aanschafcoach

Sinds haar kinderjaren al in de fietsen te vinden bij haar ouders in de winkel en later met een eigen winkel. Sinds 2019 versterkt Carla ons verkoopteam en begeleid ze u bij het maken van de juiste keuze!

Unsplash

Carola van Erkelens

Hoofd inkoop

Heeft de opleiding voor fietstechnicus bij de innovam gevolgd en deze in 2004 met uitmuntende resultaten afgerond. Is niet alleen goed in het technische vak, maar ook in administratieve- en verkoopwerkzaamheden.

Unsplash

Maarten Bovenlander

Fietstechnicus

Is sinds 2022, nadat hij 10 jaar lang bij de brandweer heeft gewerkt, als zij-instromer binnengekomen in de functie fietstechnicus. Ook binnen ons bedrijf moet wel eens 'een brandje geblusd' worden, dit kan Maarten dan mooi doen ;))

Unsplash

David Drenth

Fietstechnicus

Heeft samen met zijn ouders een fietsenwinkel gerund, is er een paar jaar tussenuit geweest maar pakt sinds juli 2018 het vak weer op bij ons.

Unsplash

Berno Booneman

Fietstechnicus

Al meer dan 35 jaar in het vak. Als Berno het niet weet, vergeet het dan maar!

Unsplash

Roland Goossens

Fietstechnicus

Door zijn passie voor de ATB (imiddels E-ATB) in 2014 een carierreswitch ondergaan van loodgieter naar fietstechnicus. 

Unsplash

Wessel Verburg

Fietstechnicus

Heeft de opleiding tot fietstechnicus op het Albeda College in Roterdam afgerond in 2019 en is er helemaal klaar voor om iedere reparatie zonder handomdraai uit te kunnen voeren!

Unsplash

Kane Ijdo

Vakantiehulp

Volgt een studie aan de TU in Delft en is in zijn vrije uren bij ons in de werkplaats te vinden. 

Unsplash

Piet

Chauffeur

Is dagelijks op onze bus te vinden om uw fietsen op te halen en weer terug te bezorgen.

Profile Van Oudenaarden is opgericht in 1926, dan heb ik het over onze voorgangers. In 1991 heeft Luuk de winkel overgenomen, toen nog gevestigd aan het Maarland (binnenstad Brielle) onder de naam 'de Fietsshop'. Samen met Ria werd de winkel gerund en in de weekenden en vakanties hielp Johan (nog schoolgaand) graag mee. In 1996 besloten vader en zoon een venootschap aan te gaan.
In 1997 zijn we verhuisd naar ´t Woud omdat we ´uit ons jasje groeiden´... Met een totale bedrijfsoppervlakte die 10 keer zo groot is én met veel doorgroei mogelijkheden.
In de winter van 2003/2004 zijn zowel de showroom als de werkplaats goed onderhanden genomen, ze zijn beide 2 x zo groot gemaakt.
In 2005 aangesloten bij 'Fietsplus' om met meerdere collega's te kunnen samenwerken waardoor we nu ook huis aan huis reclame kunnen doen en daarbij leuke aanbiedingen kunnen presenteren.
In het voorjaar van 2008 deed ons de mogelijkheid voor het pand van de buren erbij te betrekken waar we onze OUTLETSTORE in hebben gevestigd. Hierin presenteren we wel meer dan 100 nieuwe merkfietsen met aantrekkelijke kortingen en ook onderdelen en accessoires die sterk zijn afgeprijsd. Inmiddels merken we in 2010 dat we weer 'uit ons jasje groeien' en besluiten de binnenplaats van 300 m2 te bebouwen met een loods die 2 verdiepingen telt. Hierdoor kunnen we een werkplaats realiseren met 6 permanente werkplekken en een showroom van meer dan 1000 m2.

In 2019 zijn we van Fietsplus overgestapt naar Profile de Fietsspecialist omdat deze organistaie beter bij onze visie aansluit en daarmee de klant nog beter en sneller kunnen bedienen.